Waarmarkt De Kube Nijmegen 14 februari 2016

As. zondag 14 februari van 12-6 zijn mijn spulletjes te koop op de 1e WAAR-markt in De Kube op het Honig terrein. Ansichtkaarten, knuffels, telefoonhoesjes, ingelijste prints en een nieuwe serie kinder servies! Kom gezellig even langs!

voorkantflyer.3

VASIM festival zondag 12 april

Aanstaande zondag staan ik en mijn mede smeltkroesern op het VASIM festival! We hopen op een zonnetje en veel publiek!

Untitled-1

Aanstaande zaterdag 28 Maart open dag in het Honig complex (en dus mijn atelier)

Nijmegen, 12 februari 2015 –PERSBERICHT EXPEDITIE HONIG 2015–  Zaterdag 28 maart 2015  Expeditie Honig 2015  Op zaterdag 28 maart 2015 vindt de nieuwe editie plaats van Expeditie Honig: de open dag van het Honigcomplex. De ondernemers van het complex nodigen iedereen uit om, iets meer dan een jaar na de vorige open dag, een kijkje […]

zoveel mol

Nieuwe ansichtkaarten

Hoeveel hou ik van jou? Zoooooooveel! Dubbele kaart met witte binnenkant en een envelop van kraftpapier. Te koop bij Ieder zn vak of in mijn winkeltje!

Schermafbeelding 2015-01-30 om 19.20.32 copy

‘Zo mooi anders’

Leuke recensie over de prachtige dichtbundel van Lemniscaat waaraan ik heb mogen meewerken!

Signeren

Morgenmiddag 13 en zondagmiddag 21 december signeer ik mijn boeken van 13-14.30 bij ‪#‎iederznvak‬ in de Hezelstraat. Heb je er al eerder een boek gekocht; neem het mee en ik maak er alsnog iets persoonlijks in!

IZV foto

Ieder zn vak

Tot de kerst worden mijn bordjes, knuffels, kaarten en andere dingen verkocht in kast 52, bij een van de leukste winkels van Nijmegen: ‘Iederznvak‘, in de Hezelstraat! Kom je een kijkje nemen?

kerstkaart

Kerstkaarten!

Kijk! Nu ook in mijn winkeltje te koop: gezellige kerstkaarten met envelop. 1,50 per stuk, setje van 4 voor 5 euro.  

Moffel en Piertje vieren sinterklaas

Een leuk decemberkado?

Het Moffel en Piertje omkeerboek Zoek je een leuk kadootje voor sinterklaas én voor kerst: het omkeerboek van Moffel en Piertje heeft 4 lange verhalen over Sinterklaas. Als Sint weer vertrokken is keer je het boek om voor 9 vrolijke kerstverhalen. Prijs 16,95 Bestellen? Klik hier